tryck1
    Tryck2
    Tryck3

Trycksaker

Kundtjänst/Prepress

Alla vet att ett bra grundarbete ger ett bra slutresultat. På vår kundtjänst/prepress arbetar duktiga och erfarna medarbetare som kollar alla dokument innan de skickas vidare till tryck. Oavsett om du har tidspress eller är sent ute med dina produkter kan du förvänta dig en problemfri gång och ett professionellt och personligt bemötande av oss.

Offset

Förutom en modern maskinpark, så är våra tryckare väl medvetna om vad god kvalitet är. Det arbetas effektivt oavsett om produkten är en trycksak i begränsad upplaga eller en omfattande katalog i olika språkvarianter. Upplev skillnaden med ett engagerat tryckeri.

Digitaltryck

Idag håller digitaltrycket en hög och jämn kvalitet och framför allt går det att korta leveranstiderna. Våra uppmärksamma säljare kan hjälpa dig att avgöra om det digitala trycket kan vara en bättre och mer kostnadseffektiv lösning för dig.

Efterbehandling

Slutmomentet är lika viktigt för resultatet som trycket. Våra noggranna medarbetare på efterbehandlingen utför den viktiga slutkontrollen innan leverans. När vi falsat, perforerat, klammerhäftat, sorterat, adresserat och kuverterat hjälper vi dig gärna att hitta den bästa fraktlösningen också. Hos oss är allt möjligt.

Behöver du hjälp?

Kontakta oss om du vill veta mer eller behöver hjälp med din förfrågan.

Peter Karlsson, VD
Försäljning
Tel: 044-856 65
Mob: 0705-18 50 13
E-post: peter@litografen.se

Anette Kulas, Miljö/Prepress
Försäljning
Tel: 044-856 66
Mob: 0705-18 50 14
E-post: anette@litografen.se

Mats Svensson, Produktion
Försäljning
Tel: 044-856 75
E-post: mats@litografen.se

Kontakta mig

Kontakta mig