Support

Våra ICC-profiler

Här nedan kan du ladda hem våra ICC-Profiler om du vill anpassa ditt jobb för vår produktion själv. Det är viktigt att profilerna används på ett korrekt sätt för att ett fullgott resultat ska uppnås. Är du osäker på användandet av ICC-profiler eller är osäker på vilken papperskvalitet ditt jobb ska tryckas på hjälper vi dig med tips och råd. De två vanligaste profilerna finns att hämta nedan, en för bestruket papper och en för obestruket papper.

För att få upp inställningen i PhotoShop, lägger du in den i din dator:
"Hem - Bibliotek - Application support - Adobe - Color - Settings".
I PhotoShop läser du in profilen via "Redigera - Färginställningar".

Litografens ICC-profil för bestruket papper

Litografens ICC-profil för obestruket papper

Kontakta oss på prepress