M2 Black

Vi är stolta återförsäljare av Expands fantastiska event-displayer. När du köper en Expand-produkt får du en högkvalitativ event-display, som är enkel att använda och som klarar att sättas upp och tas ner många gånger utan att den tappar sin funktion.

Hög kvalitet och användarvänliga

Expands displayer är högkvalitativa, användarvänliga och används för all typ av marknadsföring, varumärkesbyggande, informationskampanjer och presentationer. Alla produkter är snabba och enkla att sätta upp och levereras i en väska för enkel transport. Med Expands produkter kan du enkelt bygga en mässmonter eller minimässa. Kanske vill du kombinera flera displayer till ett event och sedan använda en enskild dislay till ett annat tillfälle.

Kvalitet lönar sig i längden.

Expands produkter kommer med en produktgaranti. Den har lång livstid och du använder den under flera år. När du behöver uppdatera ditt budskap beställer du bara en ny bild - både miljövänligt och kostnadseffektivt långsiktigt.

Intelligenta och innovativa.

Expand är en av de ledande tillverkarna i världen inom portabla event-displayer och startade redan 1978. Bolagets kärnvärde är "att vara intelligenta och innovativa i allt de gör" - från research, produktutveckling, tester och design till leverans och kundservice.

Läs mer om Expand här

Behöver du hjälp?

Kontakta oss om du vill veta mer eller behöver hjälp med din förfrågan.

Peter Karlsson, VD
Försäljning
Tel: 044-856 65
Mob: 0705-18 50 13
E-post: peter@litografen.se

Anette Kulas, Miljö/Prepress
Försäljning
Tel: 044-856 66
Mob: 0705-18 50 14
E-post: anette@litografen.se

Mats Svensson, Produktion
Försäljning
Tel: 044-856 75
E-post: mats@litografen.se

Kontakta mig

Kontakta mig