Kvalitet
    Service
    Snabbhet
    Upplev

Hos oss är varje kund unik

Litografen är en modern grafisk kommunikationspartner. Beläget i Vinslöv, mellan Kristianstad och Hässleholm, kan vi med vårt tryckeri och våra moderna lösningar erbjuda många nya möjligheter för företag och organisationer som på olika sätt

arbetar med marknadskommunikation. Hos oss möts du alltid av erfaren och

kunnig personal som hjälper dig att hitta den smartaste och mest kostnadseffektiva lösningen för ditt uppdrag. Att du är nöjd är det viktigaste för oss!

 

Vår personliga kundsupport arbetar i ett modernt och certifierat PDF-arbetsflöde som garanterar såväl effektivitet som högsta möjliga kvalitet. På Litografen arbetar vi efter de senaste ISO- och Fogra-standarderna genom hela vår grafiska process och vårt tryckeri är alltid uppdaterat med den senaste teknologin och de modernaste maskinerna.

 

Vi kan hjälpa till med att producera allt ifrån affärstrycksaker, reklamtrycksaker, tidningar och böcker till affischer, roll-ups, storformatslösningar och utomhusreklam. Med hjälp av våra moderna digitala lösningar kan vi utveckla ditt grafiska flöde, effektivisera ditt sätt att hantera trycksaksbeställningar i din organisation samt erbjuda dig nya möjligheter att kommunicera med din marknad.

 

Det som präglar Litografen, och som är en bidragande orsak till vår framgång, är den speciella anda som finns i familjeföretaget. När det behövs så är vi inte rädda för att kavla upp ärmarna och anstränga oss lite extra för att hjälpa dig. Vår mångåriga erfarenhet i kombination med vår storlek, vår personliga service, våra moderna resurser och våra korta beslutsvägar gör att vi alltid kan ha kundnyttan i fokus och snabbt kan fatta beslut som är viktiga och avgörande för dig.

 
Vi har aldrig varit rädda för teknikskiften och stora investeringar utan har istället utnyttjat de nya möjligheter som detta fört med sig – alltid med kvalitet, service, snabbhet och miljö i fokus.

Som kund hos Litografen kan du känna dig trygg hela tiden - från första kund-kontakt, vid första dokumentkontroll, via vårt certifierade provtryck till vår optimala färgstyrning i tryckprocessen. Vi är så trygga och säkra på servicen och kvaliteten i vår produktion att vi lämnar ”100% nöjd kund”- garanti till våra kunder.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Behöver du hjälp?

Kontakta oss om du vill veta mer eller behöver hjälp med din förfrågan.

Peter Karlsson, VD
Försäljning
Tel: 044-856 65
Mob: 0705-18 50 13
E-post: peter@litografen.se

Anette Kulas, Miljö/Prepress
Försäljning
Tel: 044-856 66
Mob: 0705-18 50 14
E-post: anette@litografen.se

Mats Svensson, Produktion
Försäljning
Tel: 044-856 75
E-post: mats@litografen.se

Kontakta mig

Kontakta mig