Sekundär navigering

W2P

Digitalt mediearkiv

Allt i ett centralt arkiv

Föreställ dig att alla dina bilder, trycksaker, presentationer, logotyper och illustrationer är samlade i ett centralt mediearkiv. Föreställ dig att alla dina bilder är taggade, samlade i serier och kategoriserade i en trädstruktur. De rätta bilderna är ett par musklick borta och bilderna från presentationen du höll förra året likaså.

Du samlar allt marknadsmaterial på en plats för att sedan utnyttja ett webbgränssnitt för att göra det tillgängligt för andra. Förställ dig möjligheterna din organisation skulle ha om den kunde dela alla marknadsresurser med kollegor, samarbetspartners, leverantörer och kunder. Med våra lösningar blir dessa drömmar verklighet.

Bilder

När bilderna laddas upp i lösningen förses de automatiskt med de metadata som funnits lagrade med bilden. Du kan sedan lägga till bildinformation och kategorisera bilderna med ett enkelt användargränssnitt innan de görs tillgängliga för andra. Lösningarna stöder de flesta bildfilformat såsom jpeg, tiff, bmp, eps, pdf, png, gif etc.

Du kan söka på vilken information som helst som är knuten till bilden. Den intelligenta sökmotorn sorterar automatiskt de högst rankade sökträffarna överst i listan över sökresultat. Det gör det ännu enklare att hitta exakt de bilder du söker efter.

Systemet har en avancerad ljuslådefunktion som ger möjlighet att samla bilder i virtuella mappar "ljuslådor". Ljuslådorna kan sedan användas för att spara favoritbilder eller för att genomföra massoperationer såsom massnedladdning av bilder, e-post till annan användare eller användning i en Web to print-produkt.

Trycksaksarkiv med avancerad sökfunktion

Du kan lagra vilken typ av PDF-dokument som helst. Det gör arkivet mycket flexibelt med möjlighet att lagra broschyrer, annonser, affischer, produktblad, inbjudningar etc.

Med hjälp av den avancerade sökfunktionen kan du fritextsöka i varje enskilt PDF-dokument. Det betyder att det räcker med att ditt sökord finns någonstans i något av dokumenten för att sökmotorn ska hitta det. Sökfunktionen visar såväl i vilket dokument som på vilken enskild sida i dokumentet som sökträffen återfanns.

Ett PDF-dokument kan laddas ner antingen i sin helhet eller sida för sida. Du kan också bläddra igenom dokumentet på skärmen med hjälp av den Adobe Acrobat plugin som finns i din webläsare.

Behöver du hjälp?

Kontakta oss om du vill veta mer eller behöver hjälp med din förfrågan.

Peter Karlsson, VD
Försäljning
Tel: 044-856 65
Mob: 0705-18 50 13
E-post: peter@litografen.se

Anette Kulas, Miljö/Prepress
Försäljning
Tel: 044-856 66
Mob: 0705-18 50 14
E-post: anette@litografen.se

Mats Svensson, Produktion
Försäljning
Tel: 044-856 75
E-post: mats@litografen.se

Kontakta mig

Kontakta mig