E-planner får egen hemsida

Nu kan du hitta mycket mer information om E-planner, vår intelligenta kommunikationsplattform på dess nya hemsida www.eplanner.se.

eplanner hemsida

E-planner förenklar din administration kring ditt evenemang och hjälper dig få önskad effekt, bättre respons och en bättre relation till dina kunder. E-planner ger dig som arbetar med marknadskommunikation många nya möjligheter att kommunicera med din marknad.

Kontakta oss om du vill veta mer.

Möjligheternas tryckeri

Istället för att se svårigheter har vi på Litografen valt att se möjligheter. I takt med att nya produkter och lösningar når marknaden ser vi till att hålla oss i framkant och erbjuda våra kunder detta. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om X-Board, Beachflaggor, displaysystem från Expand m.m.

Sommarkampanj beachflagga

Kryssfötter på köpet vid köp av minst 3 st beachflaggor!

Sommaren är här och det är dags att tänka på säsongens kampanjer! Passa på att köpa dina beachflaggor nu så får du ta del av detta supererbjudande!


Erbjudandet gäller fram till den 30 juni 2013

ZAC för miljön

I vår strävan att kontinuerligt förebygga och minska vår miljöpåverkan från
användning och hantering av kemikalier och avfall har vi valt att investera i Fujifilms lågkemikoncept, ZAC, för termisk offsetplåt.

Den bygger på en patenterad teknik där framkallningskemins ledningsförmåga mäts i realtid. Konventionella system fyller på en förutbestämd mängd kemi för varje plåt som går igenom systemet. Med ZAC sker bara förnyelse av kemi då det behövs för att upprätthålla rätt konduktivitetsvärde.

Resultatet blir att kemiåtgången sänks med hela 75% samt att livslängden på kemin ökas från ca 6 veckor till 4 månader. Det är bra för miljön och därmed för våra miljömedvetna kunder som aktivt väljer att jobba med Litografen som är ett Svanenlicenserat tryckeri.

 

Print

Klicka här om du vill veta mer om hur lo-chem ZAC fungerar

minkonferens.se väljer E-planner

Vi på Litografen är väldigt glada över att vi nu har fått ännu en kund som väljer att erbjuda marknaden olika tjänster med hjälp av vår lösning E-planner. Många nya funktionaliteter har utvecklats som gjort systemet ännu mer kraftfullt och användarvänligt. Marknaden är i behov av ett smart multikommunikationsverktyg som underlättar all administration och kommunikation kring olika typer av arrangemang och event. Vi ser med spänning fram emot detta samarbete och önskar Johanna Hallberg och övriga medarbetare på minkonferens.se lycka till med affärerna.

Radioreklam i RIX FM

Nu kör vi radioreklam i Kristianstad och Hässleholm med omnejd. Vi vill att fler i vårt närområde ska känna till oss och vi vill med denna satsning förmedla vår känsla av att det är skillnad på kvalitet, service och snabbhet och den positiva känslan av att samarbeta med oss som ett av Sveriges modernaste tryckerier.

Här kan du lyssna på den första av våra radiojinglar. Länk till YouTube

Ny resurs på Litografen

Caroline_web

Nu på hösten, när vi har som mest att göra på Litografen, har vi fått förstärkning i vårt bokbinderi. Carolin Wikström, med mångårig erfarenhet av diverse bokbinderiarbete, är vår nyaste medarbetare. Carolin började hos oss i oktober månad och vi hälsar henne naturligtvis välkommen in i gänget. Nu jobbar vi vidare med att sätta Litografen på kartan som möjligheternas tryckeri i södra Sverige. Med vår placering mellan Kristianstad och Hässleholm är vi en optimal partner i Skåne för dig som värdesätter kvalitet, personlig service och snabbhet.

Ny grafisk profil och hemsida

Som du kanske redan märkt så har vi uppdaterat vår grafisk profil rejält vilket nu även syns på vår hemsida. Vi vet att det är skillnad på kvalitet, service och snabbhet och vi är glada för att många av våra kunder ofta påminner oss om det.

Skärmavbild Service

Vi hoppas att vår nya grafiska profil bättre får fram de fördelar och mervärden vi kan erbjuda och att du lättare hittar information om oss, våra produkter och våra tjänster. Välkommen till nya Litografen – möjligheternas tryckeri.

Ny tryckpress på plats

Press_CX102

Det som inte utvecklas det avvecklas brukar det heta. För att kunna möta våra kunders önskemål om marknadens bästa kvalitet och service och samtidigt kunna hjälpa till vid snabba leveranser måste vi alltid se till att ha marknadens modernaste och snabbaste maskiner. Under sommaren fick vi in vår nya tryckpress i huset, Heidelberg CX102-4+L. Marknadens snyggaste och bästa tryckpress! Nu är den i full gång och den har mer än väl motsvarat våra höga krav och förväntningar.

Några av fördelarna:
- Högre hastigheter och automatiska plåtbyten = snabbare intag
- In-line färgkontroll = jämn färghållning över upplaga samt minskad makulatur
- Lackverk = mer förädlade produkter och en snabbare produktion
- Möjligheten att kunna trycka på material med tjocklek upp till 1 mm

Denna investering, tillsammans med övriga lösningar vi har, gör att vi med gott samvete kan säga att  Litografen är ett av Sveriges absolut modernaste tryckerier, fullt med möjligheter för dig som kund.

Är miljön viktig för dig?

miljo_svanen_text

Vi nöjer oss inte med miljöcertifieringar eller en policy som beskriver vad vi står för när det handlar om miljön. För oss handlar miljöarbetet om att aktivt förebygga och minska vår miljöpåverkan – hela tiden.

Genom att vi nu åter aktivt har valt el märkt med “Bra Miljöval” har vi på ett enkelt sätt gjort en stor insats för miljön.

Varför har vi valt el märkt med Bra Miljöval?
  • Vi får el baserad på sol-, vind-, och vattenkraft samt biobränslen.
  • Vi stödjer inte kärnkraft, kolkraft eller naturgas.
  • Våra utsläpp av växthusgaser från el blir låga.
  • Vi ställer krav på att elproduktionen tar hänsyn till miljö, djur och växter.
  • Vi bidrar till projekt för energieffektivisering och minskad miljöpåverkan.

Här kan du som är intresserad av att också göra ett Bra Miljöval läsa mer om hur du går tillväga:

http://www.naturskyddsforeningen.se/bra-miljoval/el/kriterier/

Taggar